menu

Florin Ionaș Generalul

Florin Ionas GeneralulFlorin Ionas Generalul NoutatiMirela PetreanMuzica din BanatMuzica Populara

Mirela Petrean – Bate fieru` bade – Brau banatean

Florin Ionas | februarie 28, 2021

Mirela Petrean – Bate fieru` bade – Brau banatean, un cantec de joc din muzica din Banat, din genul brauri de Banat. Braul in muzica de joc de Banat nu lipseste de la nici o petrecere de Banat. Fie ca e muzica de petrecere, muzica de nunta ,muzica pentru patimasi, braurile de Banat sunt cantate in toata tara. Mirela Petrean o artista de top a banatului are in repertoriu cela mai frumoase slagare din tara: Cu ce m-am ales in viata, La tara-nfloresc toti pomii ( De la tara vin si domnii), Ce n-as da sa fiu o frunza, Nime nu m-o stapanit si altele, abordand cu succes cantece de suflet sau cantece de joc din muzica de Ardeal, muzica de Bihor si muzica banateana.
Muzica si versurile sunt compuse de Florin Ionas Generalul si are ca producator General Music, casa de productie care a scos cele mai frumoase slagare din muzica populara din Banat,a lansat artisti noi, care cu timpul au devenit si ei artisti consacrati alaturi de artisti de top din Banat.

© ️ Drepturile de autor patrimoniale și conexe ale acestui continut audio – video apartin in exclusivitate Casei de Productie General Music.

muzica si versuri: Florin Ionas-Generalul orchestra: Florin Ionas-Generalul Producator: General Music Florin Ionas – Generalul Contact: Tel: 0744 832 899; 0747 960 911; 0357 445 018

Written by Florin Ionas

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

Call Now Button