menu

Florin Ionaș Generalul

Florin Ionas GeneralulFlorin Ionas Generalul NoutatiSpectacole si Evenimente

Florin Ionas Generalul si Claudia Ionas – Zilele Comunei Olari

Florin Ionas | august 2, 2019

Vatra satului aradean sau coltul de rai unde si ingerii cinta-ca titlu de articol
Au cintat ingerii impreuna cu artistii in comuna Olari judetul Arad ,intr-un regal muzical de exceptie realizat de Orchesrtra General Music condusa de Florin Ionas Generalul. Asa cum v-am obisnuit,unde calcam noi,coboara si lucrarea divina prin bucuria si harul trimis de divinitate catre romani prin ceea ce inseamna trairi cuprinse in cintec! Am trait impreuna momente de istorie,revenind cu gindul la copilarie si satul romanesc,in comuna Olari,odata cu revarsarea peste inimi a omeniei, simplitatii si curateniei sufletesti nascute in vatra satului romanesc!

Orchestra General Music condusa de Florin Ionas Generalul, impreuna cu interpretii: Claudia Ionas,Nena Damian si Daniel Ilie, au reusit sa adune suflet linga suflet,intr-o hora a bucuriei sufletului si eliberarii mintii din orice apasare! Cintecele frumoase si atmosfera de vis creeata de artisti interpreti daruiti de Dumnezeu pentru a pansa rani de suflet,au fost de vis iar amintirea evenimentului este inca vie in noi,in adincul fiintei noastre!

Va asiguram ca si la urmatoarea intilnire cu voi,vom fi trup si suflet pentru a aduce prin prestatia noastra,elogiu satului romanesc si oamenilor lui,pentru a aduce respectul cuvenit scenei si celor care vin la scena!

GALERIE FOTO

Written by Florin Ionas

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

Call Now Button