menu

Florin Ionaș Generalul

Claudia Ionas LiveEvenimente si Spectacole NoutatiFlorin Ionas GeneralulFlorin Ionas Generalul NoutatiSpectacole si Evenimente

Florin Ionas Generalul si Claudia Ionas Zilele Comunei Iratosu 2019

Florin Ionas | august 5, 2019

Fie cu specific banatean, ardelean, bihorean ,mehedintean ori gorjenesc, cîntecele creeate de Florin Ionas Generalul ajung la sufletele celor ce le asculta si nu exista vârstă care sa nu se regaseasca in ele! Au rasunat până târziu in noapte si in comuma IRATOSU din jud Arad,cu ocazia zilelor Comunei si au adus atâta bucurie încât cintecul insasi a devenit o sarbatoare!

Orchestra General Music ,condusa de Florin Ionas -Generalul in acorduri pornite din suflet  si puse cu maiestrie in instrumente muzicale, au facut sa  vibreze si oamenii si cerul! Au completat regalul muzical solistii: Claudia Ionas(tineretea in cintec sau cintecul mereu tinar), Daniel Ilie  si Nena Damian. Din nou la înaltimea asteptarilor publicului, Florin Ionas -Generalul si orchestra General Music, solistii si creeatiile lui Florin Ionas, au transformat sarbatoarea in hora inimilor fericite! Felicitând organizatorii pentru initiativa si desfasurare,multumim publicului care a fost echipa cu scena facind conectarea bucuriei la bucuria universului!

Written by Florin Ionas

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

Call Now Button