menu

Florin Ionaș Generalul

Florin Ionas GeneralulFlorin Ionas Generalul NoutatiSpectacole si Evenimente

Florin Ionas Generalul – Festivalul de muzica Sebis 2019

Florin Ionas | august 2, 2019

Festivalul de muzica Sebis 2019

Romanii s-au strins din nou la ceas de sarbatoare,reusind sa adune bucuria cantecului si jocului popular in buchetul sufletului! La Sebis in jud Arad,la Zilele orasului, bucuria sarbatorii a fost intrega si datorita prezentei maestrului Florin Ionas Generalul si vocea frumoasa daruita publicului prin cantec a Claudiei Ionas.

Cantece banatene si ardelenesti,tineretea muzicii noastre si orchestratia magnifica realizata de Florin Ionas Generalul, au incunuat sarbatoarea sebisenilor ridicand spectacolul la rang de arta!

Inca rasuna in mintile noastre ropotele aplauzelor si sufletul vibreaza la fiecare frantura de amintire! Am invatat impreuna cu oamenii iubitori de frumos,ca muzica inalta sufletul si adinceste trairea unor clipe care prin profunzimea actului artistic devin clipe de eternitate!

Multumim organizatorilor si publicului din Sebis judetul Arad pentru prezenta,pentru aplauze,pentru trairea momentului! Multumim OAMENI adevarati pentru emotia pe care ati impachetato in lumina chipurilor voastre si ati facut sa o simtim si noi in suflet,in minte, in cintec! A fost atit de frumos incit deja ne gindim la emotia reintilnirii cu SEBISUL!

Written by Florin Ionas

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

Call Now Button