menu

Florin Ionaș Generalul

Evenimente si Spectacole NoutatiFlorin Ionas GeneralulFlorin Ionas Generalul NoutatiNicu NovacSpectacole si Evenimente

Festivalul Folcloric Pastoral ,,Coboratul Oilor de la Munte„ din Baia de Fier 2019

Florin Ionas | septembrie 10, 2019

Festivalul Folcloric Pastoral ,,Coboratul Oilor de la Munte” din Baia de Fier 2019

Weekendul acesta ne vedem la Festivalul Folcloric Pastoral ,, Coboratul Oilor de la Munte„ din Baia de Fier, judetul Gorj, unde ii veti putea auzi pe Florin Ionas – Generalul si invitatii sai: Nena Damian, Daniel Ilie, Carmen Popovici, Nicu Novac si Claudia Ionas.
Recitalurile de folclor ale prietenilor lui Florin Ionas – Generalul vor avea loc sambata, 14 septembrie incepand cu orele 19:00, cand solisti indragiti de muzica populara din Banat vor urca pe scena si va vor canta cu mult drag cele mai iubite slagare din muzica populara romaneasca.
Va asteptam in numar cat mai mare la Baia de Fier pentru a petrece o seara plina de veselie si cantec popular, alaturi de interpreti de mare valoare al folclorului romanesc.

Mulțumim publicului din Baia de Fier pentru căldura cu care ne-au primit. Am întâlnit oameni cu dragoste pentru folclor alături de care am petrecut o seară plină de joc şi voie bună. Sperăm să ne reîntoarceam şi anul viitor ca să ne veselim împreună cu şi mai multă patimă şi muzică populară românească.

Written by Florin Ionas

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

Call Now Button